LinkenHome
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Overzicht van deze wijkkermis in beeld Een selectie van enkele momentopnamen kan u ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 46 foto’s genomen tijdens ons bezoek aan deze wijkkermis. Klik op nevenstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Volgende activiteiten werden tijdens deze 8-dagen durende ‘Biezerdkermis’ georganiseerd:
HomeBack
Next
Korte voorgeschiedenis in een notendop De jaarlijkse ‘Biezerdkermis’, is buiten deze van de ‘ Nielse jaarmarkt’, de enige kermis die er in Niel nog rest. Als we even nagaan, bestond er vroeger een wijkkermis in de Statiestraat-, in de Landbouwstraat-, de Rupelstraat, de Septemberstraat en in op Helle- gat. Zoals blijkt is de ‘Biezerdkermis’ de enige over- levende. Dankzij de oprichting van een wijkcomité, begin van de jaren tachtig, genoemd de ‘ Plezante Biezerdzonen ’. De Koninklijke biljartclub ‘ Plezante Hoek ’ en de Koninklijke kaatsclub de ‘ Plezante Biezerdzonen ’ maken ook deel uit van dit wijkcomité. Dankzij deze samenwerking is deze wijkkermis uitge- groeid tot een 8-dagen durende attractie. Al deze activiteiten hebben plaats aan en in het café ‘ Sportif ’ in de Edward Claessenslaan 29 te Niel. [ Verneem meer over de KKC Biezerdzonen Niel ].
Al deze activiteiten en optredens worden gratis aangeboden door het wijkcomité van de ‘ Plezante Biezerdzonen ’. Natuurlijk kost het organiseren van een dergelijk wijkevenement handen vol geld. Op regelmatige tijdstippen worden er door de organisators ‘tombola's’ georganiseerd. Op die manier kunnen zij enkele eurocentjes in het laatje brengen omdat zij niet kunnen terugvallen op enige vorm van sponsering en alles met eigen middelen dienen te betalen.
Niel EchoMeer informatie
- Een biljartprijskamp. - Bingo avond met prachtige prijzen. - Kaatswedstrijden met als unicum een propagandawedstrijd tegen ‘ Kastel’ uit de eredivisie. - Als klap op de vuurpijl een travestiet optreden onder leiding van onze bekende Nielenaar Andrea. - Een meetschieting. - Als afsluiter een volleybaltornooi
Overzicht in woord en beeld - Perscommuniqué van 13 augustus 2008
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
News SprokkelsWeekprogramma van de Biezerdkermis Niel Volgende activiteiten werden tijdens deze 8-dagen durende ‘Biezerdkermis’ georganiseerd:
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker !
‘ Biezerdkermis ’ is waarschijnlijk één van de grootste overgebleven wijkkermissen in de Rupelstreek. Dit jaar vond deze kermis plaats van 24 juli tot en met 3 augustus 2008 . Zoals de vorige edities was ook dit jaarlijkse terugkerende wijkevenement weer eens een geslaagd succes.
De jaarlijkse 'Biezerdkermis' - Anno 2008
Wenst u meer te vernemen over deze jaarlijks terug-kerende wijkkermis, neem dan gerust contact op met Harry Roofthooft , Mastplein 50 te 2610 Wilrijk - Tel/Fax: 03-827.10.87 - GSM: 0473/915.677 - E-mail : harry.liliane.roofthooft@skynet.be.
HistoryDe Koninklijke Kaartclub Biezerdzonen Niel
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Gemeente Niel...