History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeEen knallende lenteshow 2009 Vol verwachting keken onze aanwezige senioren uit naar de ‘ Lenteshow 2009 ’, waarbij een ‘playade’ van artiesten zou optreden. Een rijkelijk gevuld programma, aangekondigd door Kurt Keller , met de travestiegroep ‘ De Millennium Sisters’, liedjes en leuke sketches met Liliane Dorekens , bekend van Micheline Hofkens uit ‘ Familie ’ of Melanie uit ‘ Slisse & Cesar ’. De hoofdattractie van de lenteshow was natuurlijk het optreden van de bekende Belgische zanger Harry Hagger die we zeker niet hoeven voor te stellen. Zijn intro met ‘ Dit is het mooiste... Het mooiste moment ’ werd, zoals verwacht met een daverend applaus, door de aanwezige senioren begroet. Uiteindelijk een onvergetelijke namiddag waarvan zij ten volle genoten. Tijdens de pauze mochten de toeschouwers genieten van het lokale streekgerecht... natuurlijk het traditionele ‘ Mattentaartje ’. Omstreeks 18u30 werd nog een avondmaal met een rijke keuze verschillende soorten van beleg geserveerd en rond 19 uur mochten onze verzadigde senioren tevreden terug huiswaarts keren.
Home
Back
Next
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in
Met de start van de Lente krijgen de verschillende seniorenverenigingen in Niel de ‘lentekriebels’. Eén van deze seniorenvereniging is de ‘ Koninklijke Liberale Bond van Gepensioneerden Niel’ . Donderdagmorgen 26 maart 2009 hadden zich op de Heideplaats een vijftigtal senioren verzameld om een daguitstap te maken.
Kort overzicht over deze Nielse senioren daguitstap in beeld
Meer informatie
Moeilijk om deze ganse daguitstap in beeld en klank te brengen. Een ingekorte dynamische versie van enkele opgenomen sfeerbeelden (videofilmpje) met de ter plaatse muziek-fragmenten opgenomen met formele toelating van Garry Hagger en zijn manager, kunt u ontdekken door de ‘ rode knop ’ van neven-staand televisieschermpje aan te klikken. Om deze sfeerfoto’s ( 106 beeldbestanden ) op een meer rustige manier te ontdekken, ver-wijzen wij u zoals steeds naar ons fotoalbum. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze te ontdekken. Indien u in één van deze foto’s geïnteresseerd bent, kunt u deze laten afdruk-ken via de provider ‘ Pixum ’ of de gewenste foto (juiste nummering aangeven) door deze aan te vragen aan de webbeheerder via info@fotoniel.be.
Wenst u deel uit te maken van de ‘ Liberale Gepensioneerdenbond Niel ’ of meer te vernemen over hun georganiseerde activiteiten, dan kunt u steeds contact opnemen met de voorzitter Lucienne Daems , Schuttershofstraat 36 te 2845 Niel – Tel. 03-888.46.03 .
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Het Feestcomplex Europa Het ‘ Feestcomplex Europa ’, waarvan Danny Van Den Berghe en zijn echtgenote de zaakvoerders van zijn, bevind zich tussen Brakel en Geraardsbergen, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Op regelmatige tijd- stippen wordt in deze prachtige feestzaal, die bekend is over de dorps- en landsgrenzen heen, op regel- matige tijdstippen festiviteiten en dansavonden ge- organiseerd. Deze feestzaal kan een driehonderdtal genodigden ontvangen en was al nokvol gevuld door andere Belgische seniorenverenigingen uit de diverse streken, zoals uit Londerzeel, Roeselare en zelfs uit Hulst in Nederland. Na een copieus middagmaal met bijhorend aperitiefje, mocht de ‘ Lenteshow 2009 ’ eindelijk van start gaan.
Op weg naar een Lenteshow in het hartje van de Vlaamse Ardennen Om klokslag 10 uur vertrok de bus met onze Nielse senioren in de richting van Brakel-Parike, een gemeente in Oost-Vlaanderen, in het hartje van de Vlaamse Ardennen, waar in het ‘ Feestcomplex Europa’ een ‘ Lenteshow ’ zou plaatsvinden. Na een rit van ongeveer 79 kilometer, een anderhalf uurtje rijden, kwamen onze senioren op hun bestemming aan. Eenmaal ter plaatse konden onze reizigers niet vlug genoeg uit de bus stappen om te genieten van het middagmaal dat hun voorgeschoteld zou worden in afwachting van de voorstelling.
Op daguitstap met de Nielse liberale senioren
Korte Nielse nieuwssprokkels in woord en beeld – Perscommuniqué van 31 maart 2009
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Gemeente Niel...