Klik op het fototoestel en ontdek de fotoreportage
Klik op dit flitsend fototoestelletje om deze fotoreportage te ontdekken
History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeVisnamiddag voor kinderen en personen met een beperking
Home
Back
Next
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Zoals de vorige vijf edities was ook dit jaar de viswedstrijd, georganiseerd door de vier Nielse hengel-clubs, voor kinderen of personen met een beperking, opnieuw een geslaagd succes. Dit jaar vond dit jaarlijkse evenement plaats op zaterdag 23 mei 2009 aan de vijver van ‘ De Karper ’ aan de Land-bouwstraat in Niel. Een samenwerkingsproject tussen de vier vissersclubs die de gemeente Niel rijk is: de ‘ Verenigde Lijnvissers ’, de ‘ Goudkarper ’, ‘ Eskimo ’ en ten slotte de visclub ‘ De Karper ’ die dit jaar haar visput ter beschikking stelde. Zoals de vorige jaren werd dit initiatief ondersteund door het gemeentebestuur Niel, het lokale brandweerkorps, de gemeentelijke Welzijn- en Sportraad en tal van bereidwillige en vrijgevige sponsors.
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Overzichtspagina in woord en beeld – Perscommuniqué van 31 mei 2009
Wenst u meer te vernemen over de georganiseerde sportevenementen die in Niel plaatsvinden, dan kunt u steeds contact opnemen met de gemeente- lijke sportambtenaar Guy De Wachter , administratief adres: Sporthal ‘ August Wyn ’, Jozef Wauterslaan 58 te 2845 Niel - Tel. 03-888.35.00 Email: sportdienstniel@telenet.be – Webstek: www.niel.be.
Meer informatie
Peterschap en gelegenheidsvisser De opgenomen herinneringsfoto’s ( 52 foto’s ), die ter plaatse afgedrukt werden door gemeenteraadslid Suzanne De Leeuw en die ze daarna gratis overhandigde aan de deelnemers of aan hun begeleider (peter/meter), kunt u ontdekken in een apart aangelegd fotoalbum. Klik op nevenstaand flitsend fototoestelletje om deze momentopnamen te bekijken.
Bekeroverhandiging aan de kampioenen van de viswedstrijd 2009 Bij een viswedstrijd zijn en natuurlijk ‘kampioenen’ te vieren. Elke deelnemer is en was een ‘kampioen’ op zichzelf. De peter/meter van elke leerling hengelvisser mocht er terecht fier op zijn. Elke deelnemer aan de viswedstrijd kon namens de organiserende visclub uit de handen van burgemeester Luc Van Linden en de schepen Tom De Vries , Sofie Terreur en OCMW-voorzitter Walter Troch hun prijs, een ‘gouden’ beker in ontvangst nemen. Een ware belevenis en onvergetelijk moment voor elke deelnemer. Ook deze opgenomen sfeerbeelden ( 52 foto’s ) kunt u ontdekken in een apart aangelegd fotoalbum.
Gezien het grote aantal opgenomen beeld-bestanden, werd het geheel opgesplitst in drie verschillende onderwerpen. Een algemeen overzicht van de visnamiddag, waarvan een dynamische versie van enkele sfeerbeelden (videofilmpje) over het gebeuren kan je ont-dekken door de ‘ rode knop ’ van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken ( 93 foto’s ). Om deze volledige fotoreportage op een meer rustige manier te ontdekken, verwijzen wij u zoals steeds naar ons fotoalbum. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze in te kijken. Indien u in één of andere van deze foto’s geïnteresseerd bent, kunt u deze rechtstreeks laten afdrukken via de provider ‘ Pixum ’ of de gewenste foto (juiste nummering aangeven) aan te vragen via info@fotoniel.be.
Kort overzicht in beeld over deze visnamiddag
Een foto verteld meer dan duizend woorden De gemeente Niel, het ‘ Bijouke aan de Rupe l’ en sinds kort officieel herdoopt als zijnde de ‘ Parel aan de Rupel ’, is zeker niet de grootste gemeente van het land met haar 9.226 inwoners. Dankzij haar rijk en uiterst actief verenigingsleven valt er wel altijd iets te beleven in de gemeente. Als ‘huisfotograaf’ van het gemeentebestuur en freelance fotoreporter voor een bekend Antwerps dagblad, is het niet steeds gemakkelijk om al deze evenementen in een minimum van tijd in woord en beeld te brengen. Zoals een speekwoord verwoordt: één foto verteld meer dan duizend woorden. Met dit gegeven in het achterhoofd brengen willen wij al u laten meegenieten van de ter plaatse opgenomen beeldbestanden.