HistoryOverzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 11 augustus 2008
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Back
Onheilspellende weersverwachtingen De maand augustus mag tot nu toe geen zomermaand geweest zijn. Voor het weekend waren dan ook de weers-verwachtingen dan ook onheilspellend. Nochtans waren de ‘weermakers’ het Nielse Beachvolleybaltornooi ook dit jaar gunstig gezind. Op donderdagnamiddag 7 augustus organiseerde de Jeugdraad Niel voor de allerkleinsten ' Strandkastelen bouwen '. Zoals bijna al de vorige edities kon dit kinderfeest niet doorgaan. Die dag viel de regen met bakken uit de hemel. Tussen vrijdagavond en zondagavond waren er soms wel wolkenvelden, maar het bleef overwegend droog met zonnige perioden. Een weekend van genieten waarbij niet enkel de sportfanaten gelukkig waren, maar ook de organisators van dit evenement.
Home
De achtste editie van het Nielse Beachvolleybaltornooi was ook dit jaar weer eens een schot in de roos. Tijdens het weekend van 8 – 9 en 10 augustus 2008 was de Heideplaats in het dorpscentrum van Niel omgetoverd tot een reusachtig strand van meer dan 1200 vierkante meter met acht volleybalvelden. Maar liefst 123 ploegen en bijgevolg een vier- à vijfhonderd volleyballers geleid door vijftien scheidsrechters van de Antwerpse vriendenclubs, waren drie dagen aan de slag.
Next
Linken Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Korte voorgeschiedenis in een notendop Het volleybaltornooi, dat een samenwerkingsproject is van het gemeentebestuur en de Sportraad Niel , ging voor de eerste maal van start in 2001. Door het succes van deze sportformule werd sindsdien elk jaar een nieuw tornooi georganiseerd. Deze Nielse jaarlijkse terugkerende sportmanifestatie in open lucht, is vol- ledig gratis voor de bezoekers-, sympathisanten en de supporters. Dankzij de bereidwilligheid van de mede- werkers en de vrijgevigheid van de sponsors, is dit evenement jaar na jaar uitgegroeid als een ware sport- traditie al goed bekend over onze gemeentegrenzen heen. De terrasjes en randanimatie, zoals benji-fun en springkastelen voor de allerjongsten, verzekeren natuur- lijk voor de nodige sfeer en gezelligheid.
Overzicht van dit sportevenement in beeld
Rupel Beachvolley wint van Belgisch weer
Gemeente Niel...
Een selectie van enkele momentopnamen kan u ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 119 foto’s opgenomen tijdens het weekend. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje), met het ter plaatse opgenomen interview van Tom De Vries , schepen van sport in Niel, kan u ontdekken en beluisteren door op de rode knop in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
HomeMeer informatie
Niel EchoFotoreportages over het reilen en zeilen in de
Sprokkels NewsHet 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Wenst u meer te vernemen over dit jaarlijks terugkerend sportevenement, of de uitslagen van het ‘ Volleybaltornooi – Editie 2008 ’ te weet komen, dan kan u steeds terecht op www.rupelbeach.be.