LinkenNext
Gemeente Niel...
Een sfeerbeeld opgenomen tijdens deze speciale dag
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
De bruidsparen waarvan tijdens deze gelegenheid hun foto werd opgenomen kunnen deze beeldopname gratis toegestuurd krijgen op simpele aanvraag. Een kleine mail naar info@fotoniel.be en deze wordt u daarna via deze weg overgemaakt.
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
NewsHet 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
HomeVrijdag 8 augustus 2008 zal niet alleen een populaire trouwdatum geweest zijn, het was ook de dag waarop de ‘ Olympische Spelen ’ van Beijing van start gingen. Voor de Chinezen is deze datum niet zomaar een datum. Het getal 8 is namelijk het ultieme geluksgetal in China.
Een beeld van de bruidsparen
HistoryHet cijfer 8 het getal van 'Oneindig Geluk'
Overzicht in woord en beeld - Perscommuniqué van 16 augustus 2008
Voor de gemeente Niel is die dag ook niet onopgemerkt voorbij gegaan. Drie bruidsparen; Gilbert Van Loon en Tamara Coveliers – Herman Bulkens en Anne-Marie Symoens en Bruno Bastenie en Diana van Schinkel , zijn tijdens deze speciale datum in het huwelijksbootje gestapt. Zij werden opgewacht door burgemeester Luc Van Linden in de nieuwe protocollaire ruimte te Hellegat in Niel waar het huwelijk bezegeld werd.
Back
Home
Drie bruidsparen in de gemeente Niel
Het cijfer 8 het geluksgetal voor 2008 Het leek wel of heel Vlaanderen op die dag wou trouwen. In 100 gemeenten en kerken was het die dag aanschuiven. Deze bijzondere datum hadden 503 koppels uitgekozen om in het huwelijksbootje te stappen en elkaar hun jawoord te geven. Het cijfer 8 is een magisch getal! Twee lussen, onlos- makelijk met elkaar verbonden, de “oneindigheid” die de bruidsparen op die dag nastreefden.
Verneem meer over het bruidspaar: - Gilbert Van Loon & Tamara Coveliers - Herman Bulkens & Anne-Marie Symoens - Bruno Bastenie & Diana van Schinkel
Niel Echo SprokkelsFotoreportages over het reilen en zeilen in de