History News Linken Niel Echo HomeHome
Back
Next
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Albert DE TROCH Webbeheerder FotoNiel
N iel , door het gemeentebestuur onlangs herdoopt tot ‘ Parel aan de Rupel ’, is een levendige gemeente met een rijk verenigingsleven. Meer dan honderd verschillende verenigingen die tal van boeiende activiteiten organiseren. Soms vinden er op dezelfde dag verschillende interessante evene-menten plaats. Een moeilijke opgave om als freelance ‘huisfotograaf’ van het Nielse gemeentebestuur de juiste keuzes te maken. En te beslissen welk onderwerp prioriteit krijgt.
Een nieuwe medewerker versterkt FotoNiel
Perscommuniqué van 12 augustus 2009
SprokkelsDe 'Parel aan de Rupel' in de kijker!
Gemeente Niel...
Fotoreportages over het reilen en zeilen in
Een korte reactie van onze nieuwe medewerker “De liefde bracht me naar Niel. En al voor ik écht in Niel woonde, verloor ik mijn hart aan het ‘ juweeltje bij de Rupel ’. Ik ben verliefd. Ik draag Niel in mijn hart, daarom werk ik heel graag mee aan FotoNiel, en ben ik telkens weer op (ontdekkings)reis in onze eigen mooie gemeente. Het Internet maakt de wereld tot ons dorp. Maar weten we nog wat er leeft, reilt en zeilt in onze straat, in onze wijk, in ons dorp? U ziet en leest het hier, op onze website FotoNiel ”, laat onze gloednieuwe medewerker Kristof ons weten.
Contactgegevens
Kristof LAUWERS , Keizerstraat 83 - 2845 Niel GSM: 0486/694.003 – Email: kristof.lauwers@fotoniel.be.
Wie is Kristof Lauwers? - Geboren op 2 mei 1980 - Opgegroeid in Blaasveld, deelgemeente van Willebroek - Behaalde een diploma communicatiebeheer (journalistiek) aan de Katholieke Hoge- school in Mechelen - Werkt als freelancer-journalist voor een bekende Belgische krant - Woont sinds september 2008 op Hellegat.
De bedoeling is om een zo goed en volledig mogelijk overzicht aan te bieden in woord en beeld over het reilen en zeilen van onze Nielse gemeenschap. Om de kwaliteit van deze webstek en digitale informatiebron in de toekomst nog te verbeteren en uit te breiden, werd contact opgenomen met Kristof Lauwers . Een Nielenaar uit Hellegat die de scherpe pen beheerst door zijn opleiding- en beroepsbezigheden. Sinds begin augustus 2009 verleent Kristof dan ook, op vrijwillige basis, zijn medewerking aan ‘ FotoNiel ’.