Kort overzicht van de diploma-uitreiking in beeld Een selectie van enkele momentopnamen ( 39 foto’s ) opgenomen tijdens de diploma-uitreiking van de ‘kampioenen’ van deze Nielse ‘ Tour de France – Anno 2008 ’ kan u ontdekken in ons [ Fotoalbum ], of door op het icoontje van het flitsende fototoestel te klikken.
Niel EchoCopyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Een ‘Super’ Ronde van Frankrijk
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Next
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Back
Sportieve groeten van alle bewoners en personeel van het WZC Maria Boodschap in Niel
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Overzicht in woord en beeld - Perscommuniqué van 5 augustus 2008
In WZC Maria Boodschap te Niel werd dit jaar een ‘SUPER’ Tour de France gereden Maar liefst 3299,1 km hebben de bewoners van het RVT en de bezoekers van het Centrum voor Dagverzorging gedurende 3 weken( 14 dagen) afgelegd. In totaal 70 deelnemers! Om zoveel mogelijk personen te belonen voor deze puike prestatie, hebben de organisatoren ( het kinéteam) dit jaar aan de 9 verschillende leefgroepen de 4 verschillende truien uitgereikt. De gele trui ( meest kilometers), de witte trui ( de beste jongere, oudste in ons geval), de groene trui ( beste regel-maat) en de bolletjes trui ( beste klimmer). Zodoende worden naast alle renners ook nog eens extra 36 bewoners in de bloemen gezet! Iedereen ontvangt zijn ‘diploma’ tijdens een gezellige drink op de leefgroep, samen met het animatieteam.
Tijdens ons vorig bezoek eind juli 2008 hadden we al de kans een blik te werpen op één van de sportactiviteiten georganiseerd door het team kinesisten van het WZC Maria Boodschap in Niel. Hun jaarlijkse terugkerende ‘Tour de France’, waarvan we ter plaatse enkele sfeerbeelden konden van opnemen [ Verneem meer... ].
Diploma-uitreiking aan de winnaars van de Nielse ‘Tour de France’ De winnaars van de gele trui hebben we alvast samen op de foto gekregen: François Vereycken (218,2 km), Dina Verheyen (216 km), Zr. Leonarda (179,8 km), Philomène De Weerdt ( 173,9 km), Josephine Pinnock ( 108,1km), Serrien Adrienne ( 89,2 km), Elsbeth Treuse ( 84,3 km), Martin Van Dyck ( 27,1 km) en Louis Mertens (28,1 km). Proficiat voor hun prestatie en uiteraard ook alle andere winnaars van de witte, groen en bolletjes trui.
Home
Sprokkels Home NewsGemeente Niel...
LinkenEen jaarlijks terugkerende sportactiviteit Dit sportieve gebeuren gaat al gedurende 15 jaar mee! Elk jaartal steeds in stijgende lijn. Kan dit volgende jaar nog beter? Het mag even gezegd, ongeveer de helft van onze populatie komt nog fietsen; hetzij op de hometrainer, hetzij op het speciale aangepaste motomed fietsen. Het sportieve aspect krijgt navolging met voornamelijk: de ‘ olympische T(e)huis spelen ’ . Ze zijn opgesteld in de cafetaria en de centrale gang op het gelijkvloers. Het animatieteam neemt de organisatie op zich. Kom en doe eens mee, iedereen is welkom tot eind augustus. Benieuwd wat daar de uitslag wordt?
Meer informatie Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij het Woon- en Zorgcentrum Maria Boodschap Broeklei 1 te 2845 Niel - Tel. 03-844.07.07 – Fax : 03-844.49.46 E-mail : info@rvtmb.be – Webstek : www.rvtm.be
History