Linken History News Niel Echo Sprokkels HomeDe jaarlijkse ‘ Week van de derde leeftijd ’ ging dit jaar door van 17 tot en met 21 november 2009 . De ouder-vereniging van de Sint-Hubertusschool had de grootouders uitgenodigd op vrijdag voormiddag 20 november om dit te vieren met hun kleinkinderen. De feestzaal werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot gymnastiekzaal, waar de grootouders opgewacht werden door de kleuterafdeling van de school.
Kleuters verwennen grootouders
Back
Next
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Kort overzicht in woord en beeld – Evenement op 20 november 2009
Week van de derde leeftijd Het begrip ‘ derde leeftijd ’ is een vaag begrip en het is moeilijk er een leeftijd op te plakken. Het is niet omdat je op ‘ pensioen ’ gaat dat je automatisch tot die derde leeftijd behoort. Het merendeel hiervan willen nog beschouwd worden als actief persoon in de maatschappij en worden er liever niet aan herinnerd dat ze niet meer zo jong zijn.
Home
Gymnastiek voor jong en minder jong
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Wenst u meer te vernemen over de ouderraad van de ‘ Sint-Hubertusschool ’ of over haar georganiseerde activiteiten, dan kunt u steeds contact opnemen met de teamverantwoordelijke Hanjo Anthonissem , Postadres: Kerkstraat 15 te 2845 Niel – GSM: 0486/394.874 Email: hanjo@telenet.be – Webstek: www.sint-hubertusschool.be.
Meer informatie
Kort overzicht over deze voornamiddag in beeld Een selectie van enkele sfeerbeelden opgenomen tijdens deze voormiddag kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 30 foto’s in terug. Klik op bovenstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdek- ken. Indien u in één van deze foto’s geïnteresseerd bent, kunt u deze laten afdrukken via de provider ‘ Pixum ’ of de gewenste foto (juiste nummering aangeven) aanvragen bij de websitebeheerder via info@fotoniel.be.
Het werd een leuke voormiddag. Kleuters en grootouders waagden zich aan turnoefeningen en allerhande spel-letjes. Veel bewegen was de boodschap. Op het einde kregen alle grootouders een geschenkje aangeboden die door hun kleinkinderen, op een creatieve manier, gemaakt waren.