History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeViering 20 jaar ‘Computerclub Monitor’ Niel
Home
Back
Next
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
De ‘ Computerclub Monitor Niel ’, opgericht in 1989 en die dus nu al 20 jaar bestaat, koppelde deze viering aan een kerstreceptie waarop al de leden en hun gezin uitgenodigd waren. Dit vond plaats op zaterdagnamiddag 19 december 2009 in hun clublokaal in de gemeentelijke basisschool, Veldstraat 1 te Niel.
De gezelligste computerclub van de Rupelstreek en ver daarbuiten Deze Nielse computerclub telt momenteel een 100-tal leden en deze zijn omkaderd door vijf bestuursleden onder het voorzitterschap van Jhonny Van Dam Jr . Door het familiale karakter kunnen de bestuursleden steeds rekenen op een groot aantal medewerkers, dat hen ondersteunt bij de diverse activi- en festiviteiten. [ Korte geschiedenis van deze Nielse computerclub... ].
Overzicht in woord en beeld – Evenement van 19 december 2009
Kort overzicht van deze 20-jarige viering in beeld Een selectie van enkele sfeerbeelden opgenomen tijdens deze viering kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 29 foto’s in terug. Indien u in één van deze foto’s geïnteresseerd bent, kunt u deze laten afdrukken via de provider ‘ Pixum ’ of de gewenste foto (juiste nummering aangeven) aanvragen bij de websitebeheerder via info@fotoniel.be.
Meer informatie
Een receptie met kerstsfeer Voor deze gelegenheid was in het clublokaal een heel originele kerstboom opgesteld. Een kerstboom bestaande uit verschillende beeldschermen die telkens een afzon- derlijk kerstbeeld projecteerde. De aanwezige clubleden, met hun gezinsleden, werden rijkelijk bediend met drank- jes en lekkere hapjes. Dezelfde namiddag was ook de kerstman, bijgestaan door de burgemeester en zijn schepenen, op ronde om de mooiste en origineelste versierde kerstboom te beoordelen. Het was de eerste maal dat deze Nielse computerclub aan dit evenement deelnam. Benieuwd of zij in de prijzen vallen?
Wenst u meer te vernemen over deze Nielse computerclub en over haar activiteiten, dan kan u steeds terecht bij Jhonny Van Dam jr . p/a Theodoor Van Ryswycklaan 44 te 2850 Boom – Tel. 03-888.40.39 Email: jhonny.van.dam@telenet.be – Webstek: www.monitorniel.be.