History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeInzamelactie voor de plaatselijke organisatie Welzijnsschakkels Met de eindejaarsfeesten in aantocht, synoniem voor lekker eten, drinken en geschenkjes uitpakken, vergeet men al te dikwijls de personen en gezinnen die het maandelijks of dagelijks moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Gedurende het jaar organiseert ‘ Welzijnsschakkels ’ doorlopend inzamelacties om deze tijdens de Kerst te kunnen schenken aan de minst bedeelden in de gemeente Niel. Dit is zeker welgekomen tijdens de winterperiode wanneer het buiten ijzig koud is. [ Verneem meer over deze organisatie... ].
Wijkcomité Den Driehoek in de weer voor Nielse kansarmen
Home
Back
Next
Fotoreportages over het reilen en zeilen in
Gemeente Niel...
De 'Parel aan de Rupel' in de kijker!
Het dynamische wijkteam ‘ Den driehoek ’ (Antwerpsestraat, de Emile Dewittstraat en de Aimé de Langlestraat) organiseert jaarlijks verschillende wijkfeestjes. Met de kerstperiode 2009 in aantocht wilden zij ditmaal de kansarmen van de gemeente Niel met een speciale actie ondersteunen.
Een selectie van enkele sfeerbeelden opgenomen tijdens ons bezoek aan het wijkcomité ‘ Den Driehoek ’ bij hun versierde kerstboom ter hoogte van het oude politiecommissariaat van Niel, kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 10 foto’s in terug. Klik op bovenstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Indien u in één van deze foto’s geïnteresseerd bent, kunt u deze laten afdrukken via de provider ‘ Pixum ’ of de gewenste foto (juiste nummering aangeven) aan-vragen bij de websitebeheerder via info@fotoniel.be.
Kort overzicht in woord en beeld – Evenement op 19 december 2009
Een actie voor alle mensen van goede wil Met dit idee in het achterhoofd, hebben de bestuursleden van het wijkcomité ‘ Den Driehoek ’ een algemene oproep gedaan aan onze Nielse gemeenschap. Een oproep niet enkel aan hun directe buurtbewoners, maar ook aan tal van Nielse bewoners via flyers. Kleding-, etenswaren in blik of speelgoed om deze te kunnen schenken aan onze medebewoners in onze gemeen- te die het voor het ogenblik moeilijk hebben om rond te komen. Alles wat men kwijt kon werd tussen 7 tot en met 19 december verzameld in café ‘ Olijftak ’ (op de hoek van de Antwerpsestraat en de Emile Dewittstraat). “Vele mensen toonden hun groot hart. Onze inzamelactie was een groot succes. Volle dozen voedselpaketten, kledingstukken en speel- goed werden opgestapeld in het café ‘Olijftak’. Het product van deze inzamelactie werd daarna overhandigd aan de tevreden afgevaardigden van de organisatie ‘ Welzijnsschakkels Niel ’, laat Victor Boeynaems , voorzitter van het actievoerende wijkcomité ons weten.
Kort overzicht in beeld over deze benefietactie
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Verslag - fotoreportage & beeldverwerking: Albert De Troch
Wenst u meer te vernemen over het wijkcomité ' Den Driehoek ' of over haar toekomstige activiteiten, dan kan u steeds contact opnemen met de voorzitter Victor BOEYNAEMS , Antwerpsestraat 153 te 2845 Niel - GSM: 0476/723.564 - E-mail: victorboeynaems@telenet.be.
Meer informatie