Gemeente Niel...
Niel EchoBack
Sprokkels HistoryWenst u meer te vernemen over deze Nielse jeugdbeweging, neem dan gerust contact op met de ‘ Jongenschiro Niel ’, Kerkstraat 3A te 2845 – Niel E-mail: info@chironiel.be – Webstek: www.chironiel.be.
Een onvergetelijke ervaring tegemoet
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
LinkenNext
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Vertrek naar hun kampplaats in Graide Na een korte introductie en afscheid van hun familie- leden, stapten onze jonge reizigers met hun begelei- ders op de bus. Deze zou hun naar Graide vervoeren, een deelgemeente van de Belgische gemeente Bièvre in de provincie Namen. In het kamphuis ‘ Hurlevent ’ genaamd, zullen zij een tiental dagen verblijven en genieten van een spetterend Chirokamp... Een on- vergetelijke ervaring. Hun terugkomst is voorzien op maandag 11 augustus.
HomeOverzicht in woord en beeld - Perscommuniqué van 5 augustus 2008
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
NewsDe Nielse jongenschiro op kamp naar Graide
Tijdens de zomermaanden organiseren de verschillende jeugdbewegingen die de gemeente Niel rijk is, jeugd-kampen in het binnen en buitenland. Vrijdagnamiddag 1 augustus 2008 was het verzamelen geblazen op de speelplaats van de Sint-Hubertusschool in de Kerkstraat te Niel. Een 35-tal jongens tussen 5 tot 18 jaar van de ‘ Jongenschiro Niel ’ verzamelden zich gepakt en gezakt, vergezeld door hun familieleden, voor de kapel van deze school.
Kort overzicht van dit vertrek in beeld Een selectie van enkele momentopnamen kan u ontdekken in ons Fotoalbum. U vindt er 36 foto’s genomen vóór en tijdens hun vertrek naar Graide. Klik op nevenstaand icoontje om deze fotoreportage te ontdekken.
Meer informatie
Home