Sprokkels History News Linken Niel Echo HomePersmededeling van 2 november 2010
Home
Back
Next
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Een eer en genoegen jullie te mogen informeren
Copyright 2010 - ADT-SYSTEMS
Zoals u waarschijnlijk al hebt kunnen vaststellen werden de laatste maanden geen nieuwe foto-reportages meer ingebouwd in huidige website. De eenvoudige reden daarvoor is tijdsgebrek en het feit dat ik momenteel meer in het buitenland vertoef dan aanwezig ben in Niel. Zoals een spreekwoord zegt: ‘Als men iets doet dan moet men het goed doen’. Wanneer men niet meer kan verwezenlijken van hoe het moet, dan moet men in eer en geweten de nodige conclusies trekken en de handschoen in de ring gooien. Om deze reden heb ik dan mijn ontslag aangeboden als ‘huisfotograaf’ voor het Gemeentebestuur Niel en als lokale fotoreporter voor de ‘Goed-nieuwskrant’ van de ‘Gazet van Antwerpen’.
Uw fotoreporter Albert DE TROCH
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Wilt u meer informatie dan kunt u kunt u steeds terecht bij de gemeentelijke cultuurambtenaar Sandy Van de Velde , administratief adres: Ridder Berthoutlaan 1 te 2845 Niel - Tel. 03-451.11.30 Email: sandy.van.de.velde@niel.be – Webstek: www.niel.be.
Voor verdere informatie
Uw mening is uiterst belangrijk. Om deze reden graag even uw tijd. Deze opiniepeiling is zeker niet bedoeld als promotiemiddel. Graag had ik van u als vroegere webbeheerder en fotoreporter uw mening willen hebben van wat deze website voor u betekende. Deze mening kunt u mij gerust doormailen op info@fotoniel.be en in kopie zetten gericht aan burgemeester@niel.be. Eventueel mag u ook een berichtje achterlaten in het ‘ gastenboek’. Alvast hartelijk dank voor uw eventuele reactie.
Opiniepeiling
Om deze informatiebron en opgenomen beeldbestanden niet verloren te laten gaan is er op dinsdag 26 oktober 2010 beslist in samenspraak met het College van Burgemeester en Schepenen, dat de website FotoNiel niet mag teloorgaan. De domeinnaam van deze website wordt dan ook voorlopig met één jaar verlengd.
Hoewel ik een ‘importproduct’ ben komende uit het Brusselse Gewest, heeft het mij als Nielse inwoner steeds geboeid het reilen en zeilen van wat zich in de gemeente afspeelde in woord en beeld te mogen brengen. Ook een overzicht te brengen van het lokale verenigingsleven vond ik niet enkel interessant maar uiterst belangrijk. Het was mij dan ook een ganse eer en een waar genoegen om de ‘ Parel aan de Rupel ’ te promoten door middel van een eigen uitgebouwde website. Dit alles werd mogelijk gemaakt dankzij de volledige ondersteuning van ons gemeentebestuur en het vriendelijke onthaal waarvan ik altijd kon genieten van onze Nielse medeburgers. Mijn oprechte dank voor deze. Het is dan weliswaar met gemengde gevoelens dat ik voorlopig afscheid moet nemen van het ‘geesteskind’ dat ik jarenlang met hart en ziel heb opgebouwd. Een persoonlijke geschiedenispagina die ik door omstandigheden moet omdraaien.