Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
LinkenNext
Een selectie van enkele momentopnamen kan u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 27 foto’s opgenomen tijdens de verwendag van 11 oktober. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
HomeVerwendag in de Nielse Bib
Home
Sprokkels Niel EchoDe Nielse Bib... Het leven van A tot Z Voor steeds meer mensen holt het leven voorbij. Men heeft steeds meer het gevoel de tijd te moeten ver- delen tussen gezin, werk en eigen interesses. Hiervoor biedt de bibliotheek een uitweg. Een plek waar men even kan stilstaan. Het hele gezin vindt er iets naar zijn gading en niemand verdoet er zijn tijd. Bibtijd is ‘ kwalitijd ’ om samen met het hele gezin van te ge- nieten. Tijdens deze ‘ Bibweek ’ biedt de Nielse Bib een antwoord op de dalende koopkracht. Nieuwe leden kunnen zich gratis inschrijven. Cd’s en DVD’s worden gratis uitgeleend tijdens deze verwenweek. Voor avontuurlijke bibbezoekers liggen er verrassingspakketten klaar.
Back
Gemeente Niel...
Een speciale Bib-verwendag De Bibweek startte op zaterdag 11 oktober met een grote verwendag en met een aangepast programma voor wie weinig of niet veel tijd heeft. Bibliotheekbezoekers met veel tijd konden genieten van een ‘ bibbrunch ’ of een ‘ relaxatietherapie ’ (massage, hot-stone-therapie, acupunctuur), verzorgd door Kamuzi . Wie weinig tijd had, kon gebruik maken van de ‘bib walk-in’. Nieuwe leden kregen tijdens deze verwendag een waardevolle gezins-agenda vol mooie fragmenten en boekensmaakmakers als geschenk mee naar huis. Lobke Verstrepen (4) uit Niel kwam met haar moeder Sabina Sempels (37) kinderleesboeken uitlenen tijdens hun bezoek aan deze Nielse Bib-verwendag. ‘Alvorens te gaan slapen vertelt mijn moeder elke avond verhaaltjes uit deze boeken’, fluisterde ons Lobke toe.
Overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 15 oktober 2008
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
NewsHet 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Kort overzicht van deze Nielse Bib-verwendag in beeld
Van 11 tot en met 19 oktober 2008 rolt de Bib van Niel, samen met alle Vlaamse en Brusselse bibliotheken, weer de rode loper uit voor het trouwe en nieuwe publiek. Ook in de gemeente Niel ad/d Rupel gaat de ‘ Bibliotheekweek ’ niet onopgemerkt voorbij en worden de bibliotheekbezoekers verwend.
Meer informatie Bezoek de Bibliotheek Niel , Antwerpsestraat 24 – 2845 Niel en verneem meer over de openingsuren. U kunt de Nielse Bib ook bereiken op Tel. 03-888.30.06 – E-mail: niel@bibliotheek.be of op de webstek: http://niel.bibliotheek.be.
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
History