Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Meer informatie
NewsHome
Een selectie van enkele momentopnamen kan u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 28 foto’s opgenomen tijdens deze sponsorloop. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
LinkenHet 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
HistoryCopyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Next
Het Koninklijk technisch atheneum ‘ Den Biezerd ’ (ook gekend als het KTA-Niel) in de Wirixstraat 56 te Niel is sinds jaren bekend als zijnde een sportief aangelegde technisch en beroepsschool van de Vlaamse gemeenschap. Sinds 2005 organiseren de leerkrachten en de leerlingen een sportinitiatief om geld in te zamelen, bij vrijgevige sponsors, om een nieuw project op poten te zetten.
Niel EchoKort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 29 oktober 2008
Back
SprokkelsGemeente Niel...
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Een sponsorloop voor de aanleg van een beachvolleybalveld ONa de twee vorige zeer geslaagde edities (2005-2006), waarbij een mooie fitnesszaal werd gerealiseerd, was het op vrijdagnamiddag 24 oktober 2008 terug tijd om de sportschoenen aan te binden. Dit jaar organiseerde de schoolgemeenschap opnieuw een sponsorloop met als jaarthema ‘ strand en spel ’. Bedoeling om via sponsors zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de aanleg van een beachvolleybalveld. Deze sponsors kunnen de ouders van de leerlingen zijn, maar ook andere familie- leden-, buren-, partners enz... Tegen een vooraf af- gesproken tarief werden op een hindernissenparcours in de school zoveel mogelijk rondjes afgelegd. Ook dit jaar werd dezelfde formule toegepast als tijdens de vorige edities. Rondjes van 200 meter moesten zoveel mogelijk keer worden afgelegd binnen de 10 minuten. Alles kon en mocht, behalve gemotoriseerde voertuigen. Er deden zich leuke tafereeltjes voor, zoals ondermeer aaneengebonden of verklede leerlingen. Een ludieke bedoening waarbij iedere deelnemer zo veel mogelijk rondjes probeerde af te leggen, want het bedrag per sponsor werd vermenigvuldigd met het aantal rondjes.
Wenst u meer te vernemen over het ‘ Campus Den Biezerd ’ of over haar georganiseerde school-activiteiten, dan kunt u steeds terecht bij schooldirecteur L. De Geyter , administratief adres: Wirixstraat 56 te 2845 Niel – Tel. 03-888.22.61 – Email: kta.niel@gemeenschapsonderwijs.be - Webstek: www.ktadenbiezerd.be.
HomeSponsorloop in het KTA – Den Biezerd Niel
Kort overzicht van deze sponsorloop in beeld