History News Linken Niel Echo Sprokkels Home‘Vrij podium’ door de bewoners en het personeel Dit jaar was het al de 23ste keer dat een ‘ vrij podium ’ op touw werd gezet. In de beginjaren was het vooral een ‘personeelsoptreden’, maar gaandeweg, vooral de laatste 8 jaar, zijn ook de bewoners mee ingestapt in dit muzikale avontuur. Een leuke samenwerking tussen de residenten, animatieteam en het personeel van het Nielse Woon- en Zorgcentrum. Een veertigtal bewoners en een veertigtal personeelsleden zorgden voor een onvergetelijke muzikale en komische namiddag.
Thema van het Vrij Podium 2008: "LILY EN MARLEEN" Het thema van dit jaar was: ‘ Lily en Marleen ’ in het café ‘ De Lichttoren ’. In totaal werden er zeventien verschillende muzikale acts opgevoerd die aaneengepraat werden door Geert Bolsens en Greet Lembrechts van het animatieteam. De toon was al vlug gezet voor een spetterende en plezierige namiddag te bezorgen. Het talrijk opgekomen publiek genoot dan ook met volle teugen van het opgevoerde spektakel. De feestzaal was nokvol gevuld met een 200-tal toeschouwers. Enerzijds door de bewoners, vrijwilligers en personeelsleden van het zorgcentrum, maar ook door de talrijk opgekomen familieleden en vrienden!
Vrij podium in het WZG Maria Boodschap Niel
Home
Back
Next
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Van 19 tot en met 23 november 2008 was het de ‘ week van de derde leeftijd ’. Om deze week niet onop-gemerkt te laten voorbijgaan organiseerden de residenten, animatieteam en nog tal van andere personeelsleden van het Woon- en Zorgcentrum Maria Boodschap Niel op woensdagnamiddag 20 november hun eigen shownamiddag.
Kort overzicht van deze shownamiddag in beeld
Een selectie van enkele geselecteerde moment-opnamen kan u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 63 foto’s opgenomen tijdens deze shownamiddag. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u tevens ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 25 november 2008
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Wenst u meer te vernemen over het Woon- en Zorgcentrum Maria Boodschap , dan kunt u steeds contact opnemen met Herman Goossens , algemeen directeur, Boeklei 1 te 2845 Niel. Om meer te vernemen over de georganiseerde activiteiten, kunt u ook contact opnemen met zijn medewerkster Thérèse De Pauw , verantwoordelijke voor het animatieteam – Tel. 03-844.07.07 of 03-880.74.93 – E-mail: info@rvtmb.be – Webstek: www.rvtmb.be.
Meer informatie