Sprokkels News History Niel Echo Home LinkenOpendeur bij Multimedia'97 Niel
Een gevestigde waarde in de Rupelstreek Dankzij de hobby en de constante inzet van de leden van deze video- en filmclub, die op regelmatige tijstippen ons Niels erfgoed in woord en beeld brengt, is deze amateurs- vereniging een gevestigde waarde in de Rupelstreek ge- worden. ‘ Multimedia’97 ’ wil de video- en de filminnende hobbyisten wegwijs maken in de diverse videosystemen en het bijhorende materiaal. Creatieve personen die wat voelen voor het zelf realiseren van videoreportages om het even welk genre, zijn in onze Nielse video- en film- club uiterst welkom. Actueel telt deze Nielse vereniging een 60-tal leden omkaderd door vier bestuursleden. Elke week is er een clubvergadering om de diverse gebruikte filmsoftware- en de gerealiseerde videofilms van de leden te ontleden. Tweemaal per maand, telkens de 1ste en de 3de woensdag, kunnen de leden bij de club terecht om hun eventuele technische problemen op te lossen en wordt er ook les gegeven in verband met het realiseren van hun videofilmopnamen. Dit gebeurt steeds in een familiale sfeer waar de menselijke waarden primeren. Het motto van de vereniging is daarom ook: “vriendschap, humor en verdraagzaamheid”. De “place to be” voor iedereen voor elke videoamateur die zijn opgenomen videorealisaties wil perfectioneren.
Kort overzicht van deze opendeurdag in beeld
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 27 november 2008
Home
Back
Next
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Een selectie van enkele momentopnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 24 foto’s opgenomen tijdens ons bezoek aan deze opendeurdag. Klik op onder-staand icoontje ( FotoNiel ) om deze foto-reportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
De video- en filmclub ‘ Multimedia 97 ’, lid van de Cultuurraad Niel, hield op zondag 23 november 2008 van 10 tot 17 uur een ‘ opendeurdag ’ in de gemeentelijke basisschool in de Vredestraat te Niel. Deze Nielse vereniging werd over de doopvont gehouden in 1997 en werd verleden jaar officieel ontvangen door het College van Burgemeester en Schepenen tijdens de viering van hun tienjarige bestaan [ Verneem meer... ].
Wenst u meer te vernemen over deze Nielse video- en filmclub of over haar georganiseerde activiteiten, dan kunt u steeds terecht bij Jean Averals , voorzitter van ‘Multimedia’97’, Antwerpsestraat 448 te 2850 Boom Tel/Fax. 03-888.07.71 – Email: jean.averals@telenet.be Webstek: www.multimedia97video.centerall.com.
Meer informatie
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS