History Linken Niel Echo Sprokkels News HomeHome
Back
Next
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 29 november 2008
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Wenst u meer te vernemen over deze nieuwe onderneming in de logistieke wereld, dan kan u steeds terecht bij Alex Van Breedam , ceo ‘Tri-Vizor’ NV administratief adres: Waterfront Researchpark, Galileilaan 18 B-2845 Niel (Belgium) - GSM: 0475/736.811 Email: alex.vanbreedam@trivizor.be – Webstek: www.trivizor.com.
Meer informatie
Woensdagavond 19 november 2008 vond in de gebouwen van ‘ Researchpark Waterfront ’, gelegen in een groenzone en in één van de oude kleiputten van de Rupelstreek, een belangrijke persontmoeting plaats. De officiële lancering van een nieuw bedrijf ‘ Tri-Vizor ’ die zich wil specialiseren in het bundelen van goederenstromen.
Tri-Vizor lanceert duurzame logistiek
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Gemeente Niel...
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Kort verzicht van deze officiële receptie in beeld
Officiële voorstelling van dit nieuwe bedrijf in het Nielse Waterfront Tijdens de presentatie van dit nieuwe bedrijf verzamelde zich de top van de Belgische logistiek dienstverleners alsook personaliteiten uit de politieke wereld om dit evenement niet onopgemerkt te laten voorbijgaan. Na een kort overzicht door Alex Van Breedam , ceo van ‘Tri-Vizor’, bevestigde Alain Verschoren , rector van de Universiteit Antwerpen de nodige steun aan dit nieuwe ondernemersproject. Ten slotte kwam Cathy Berx , Gouverneur van de Provincie Antwerpen aan het woord die de belangrijkheid van deze nieuwkomer in de logistieke wereld beaamde. Het geheel werd daarna afgesloten met een natje en een droogje met een gezellige ‘babbel’ over de actuele bedrijfscultuur.
Een jaar tijd om bestaansrecht te beoordelen Bedrijfsleider Alex Van Breedam geeft hem en zijn twee vennoten één jaar de tijd om te bewijzen dat ‘ Tri-Vizor ’ bestaansrecht heeft. In dat jaar moeten de verladers overtuigd worden van het belang van onderlinge samenwerking, wellicht zelfs met concurrenten. Ook moeten na dat jaar de specificaties voor de benodigde ‘tools’ bekend zijn, zodat die daarna daadwerkelijk ontwikkeld kunnen worden. Deze nieuwe Nielse onderneming beschikt al over de nodige steun. De Universiteit van Antwerpen zal participeren in de onderneming. De rector van de universiteit, Alain Verschoren , heeft zitting in de raad van advies. De andere leden in deze adviesraad zijn de topmannen Wouter de Geest (BASF), Luc Hooyberghs (Nike), Roger Roels (DPWorld) en Marc Vandenplas (voormalig ceo van diverse logistiek dienstverleners).
Een onderneming gebaseerd op ‘extended gateways’ Alex Van Breedam , gewezen directeur van het ‘ Vlaams Instituut voor de Logistiek ’ (VIL), heeft samen met twee vennoten, Bart Van Nieuwenhuyse en Sven Verstrepen , twee experten van het VIL, het bedrijf ‘ Tri-Vizor ’ opgestart. Dit nieuwe bedrijf wil zich commercieel als ‘ketenregisseur van gebundelde stro- men’ profileren in de logistieke wereld. Tri-Vizor is de eerste ‘spin-off’ van de Universiteit Antwerpen op het gebied van logistiek. Het doel van dit concept, dat ondertussen door sommige Vlaamse provincies wordt toegepast, is het bundelen van distributie- en logistieke activiteiten in het hinterland van de havens om de stromen van en naar deze zones te massificeren. Hier- door kan ondermeer meer volume worden gegene- reerd om een modale transfer economisch te rechtvaar- digen. Met Tri-Vizor wil Van Breedam dit concept op maat van de bedrijven brengen. “Doel is de bedrijven in staat te stellen en hun efficiëntie te verhogen op het vlak van de kosten. De dienstverlening en de duurzaamheid, door een deel van de goederen te combineren met die van andere ondernemingen”, aldus Alex Van Breedam.
Een selectie van enkele momentopnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 48 foto’s opgenomen tijdens de officiële voorstelling van het bedrijf ‘ Tri-Vizor ’. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u ontdekken door de ‘ rode Knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.