History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeNieuwe toegangskaarten tot het containerpark Vanaf begin januari zullen in het containerpark van Boom de nieuwe kaarten klaarliggen, met opnieuw vijf gratis eenheden , voor de bevolking van Niel en Boom. Het laathen dit jaar toe hun grof vuil en bouwafval, in kleine hoeveelheden, naar het containerpark te brengen.
Next
Gemeente Niel en Boom dankt het containerparkpersoneel
Home
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Het gehele jaar door, goed of slecht weer, kunnen de Nielse en Boomse inwoners steeds rekenen op het personeel van het containerpark van Boom. Om hun te bedanken voor hun inzet, trakteerden schepenen voor milieu, Els Verelst uit Niel en Anita Ceulemans uit Boom, hen op een bezoekje op dinsdagnamiddag 6 januari 2009 , met koffie en gebak.
Kort overzicht over deze ontmoeting in beeld
Een selectie van enkele momentopnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 22 foto’s opgenomen tijdens deze ontmoeting. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdek-ken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kunt u ontdekken door de ‘ rode knop ’ van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 8 januari 2009
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Back
Openingsuren containerpark Boom Tijdens de weekdagen, van dinsdag tot en met donder- dag, kan men in het containerpark terecht van 13u30 tot 18u15 . Op vrijdag en zaterdag is dit van 09u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 15u45 . ’s Maandags en op zondag- en feestdagen is het ISVAG containerpark, Dijle- weg 3 in Boom gesloten. Het containerpark is telefonisch bereikbaar op het nummer: 03-844.87.56 .
Gemeente Niel en Boom strijden tegen de afvalberg OOm misbruiken tot een minimum te beperken en om de ‘gewone’ gebruiker van het containerpark een gratis dienstverlening te blijven garanderen, werd vanaf 1 maart 2008 een toegangskaart voor het containerpark in het leven geroepen. Met deze toegangspas kan elk gezin of alleenstaande uit Niel en Boom in het containerpark van Boom terecht voor de aanvoer van grof vuil of met beperkt bouwpuin. Op de kaart staan 5 eenheden (1 eenheid is 0,5 m³) om deze afvalstoffen gratis in het containerpark achter te laten. Deze persoonlijke toegangspas, tot het containerpark, blijft ook dit jaar gratis en is af te halen in het bureel van het containerpark in Boom op vertoon van uw identiteitskaart. Ze verleent gratis toegang tot het containerpark en is strikt persoonlijk. Ze kan niet doorgegeven worden. Wanneer de vijf gratis eenheden opgebruikt zijn, kan een nieuwe kaart, met vijf nieuwe eenheden, aangekocht worden aan 10 euro per eenheid (een volledige kaart kost 50 euro ). Deze nieuwe toegangspas kunt u aankopen in het gemeentemagazijn in de Volkenbondstraat 78 in Niel. Indien u nog in het bezit bent over een betaalde toegangspas van vorig jaar, welke nog niet volledig opgebruikt is, kan u deze nog verder opgebruiken. De voorwaarde is wel dat de nieuwe toegangspas van dit jaar bijkomend voorgelegd wordt en dit om misbruiken te vermijden. Het Boomse containerpark aan de Dijleweg werd in het verleden overspoeld door inwoners uit andere gemeenten dan deze van Niel en Boom [ Verneem meer... ].
Een proficiat aan de personeelsleden van het containerpark Omdat de vier personeelsleden van het Boomse containerpark zo uitstekend meewerken om het de bevolking naar hun zin te maken, hielden de milieuschepenen Els Verelst uit Niel en Anita Ceulemans , uit Boom eraan om hen een hart onder de riem te steken. Als dank en appreciatie voor hun inzet werden Ludo , Jake en Bravo , die invalt voor Jean , met vakantie in het buitenland, vergast op koffie en een heuse feesttaart. Een gebaar dat zeker meer dan geapprecieerd werd door de werklieden. Hebben ze zeker verdiend, want ze staan steeds paraat om onze inwoners mee te helpen bij het sorteren van hun afval! “Ze hebben tevens het systeem van de Niel/Boom-pasjes goed geïntroduceerd en de bevolking daarbij uitstekend begeleid. Het grofvuil is op een jaar tijd met de helft gedaald”, besluit het milieutandem Verelst-Ceulemans.
Wenst u meer informatie in te winnen over deze toegangskaarten tot het containerpark in Boom of over het afhalen van groothuisvuil, dan kunt u steeds terecht bij Lieve Janssens , administratief adres: Gemeentemagazijn, Volkenbondstraat 78 te 2845 Niel – Tel. 03-888.34.64 – Fax: 03-844.98.91 Email: lieve-janssens@telenet.be – Webstek: www.niel.be.
Meer informatie