History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeJaarmarktcross Niel 2008 - VIP-Brunch
Home
Back
Next
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Sponsors zijn onontbeerlijk om een belangrijk sportevenement zoals de jaarlijkse ‘ Cyclocrosswedstrijden ’ in de gemeente Niel a/d Rupel te organiseren. Hoewel het ‘ Nielse feestcomité’ kan rekenen op tal van bereidwillige medewerkers, is het ‘kostenplaatje’ van een dergelijke organisatie niet in te schatten. Buiten de financiële in- breng van het gemeentebestuur Niel, waren vijf hoofd- sponsors bereid de organisatie financieel te onder- steunen zodat ook dit jaar de ‘ Nielse Jaarmarktcross Anno 2008 ’ een waar succes werd. [ Verneem meer over deze sponsors... ].
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 15 november 2008
Meer informatie
Wenst u meer te vernemen over het gemeentelijke ' Feestcomité Niel ' en over haar georganiseerde activiteiten, dan kunt u steeds terecht bij de secretaris, Hilde Vercammen , administratief adres: Gemeentehuis, Dorpsstraat 26 te 2845 Niel – Tel. 03-451.11.21 – Fax: 03-458.78.31 Email: hilde.vercammen@niel.be – Webstek: www.nielcyclocross.be.
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Een selectie van enkele geselecteerde moment-opnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 46 foto’s opgenomen tijdens deze VIP-brunch. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u tevens ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Kort overzicht in woord en beeld van deze VIP-Brunch
VIP lounge Niel Het feestcomité had een ‘ VIP lounge ’ voorzien in het scholencomplex van de gemeentelijke basisschool in de Schuttershofstraat, langs het parcours en vlak bij het vertrek en de aankomst van de cyclocrossrenners. Een gelegenheid waarbij de sponsors en de genodigden zich konden ontspannen met een ‘VIP-diner’. Tegelijkertijd kon men ook rustig de wedstrijd volgen op één van de flatscreen TV’s.