Linken HomeHome
Back
Next
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Kort overzicht van deze clubwedstrijd in beeld
Een selectie van enkele momentopnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 19 foto’s opgenomen tijdens ons bezoek aan deze video- en filmclub. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze foto-reportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Meer informatie
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Wenst u meer te vernemen over deze Nielse video- en filmclub of over haar georganiseerde activiteiten, dan kunt u steeds terecht bij Jean Averals , voorzitter van ‘ Multimedia’97 ’, Antwerpsestraat 448 te 2850 Boom Tel/Fax. 03-888.07.71 – Email: jean.averals@telenet.be Webstek: www.multimedia97video.centerall.com.
Bekendmaking van de rangschikking Het is en blijft een video- en filmclub voor amateurs waarvan de leden zich met hart en ziel kunnen uitleven met hun creatieve hobby. Tijdens deze filmvoorstelling kon men vaststellen dat menig clublid in deze hobby meer dan gedreven cineast is en zeker niet thuishoort onder de noemer amateur. De juryleden hadden dan ook geen makkelijke opdracht om een rangschikking op te stellen en welk beeldmateriaal voorgesteld zal worden aan Provac (de Provinciale filmorganisatie). De videofilm ‘ Tocht-genoten ’ van Schellenaar Marc Jacobs werd door de juryleden geselecteerd als de meest markante video-reportage van deze competitie. Deze negenminuten durende videofilm handelt over een aantal vrouwelijke kankerpatiënten die in groep een berg opstappen. De groepsgeest en de inzet van de vrouwen om hun doel te bereiken wordt in deze film bijzonder goed weergegeven. Marc Jacobs scoorde met zijn realisatie een totaalscore van 75,6 punten. Op de tweede plaats kwam de documentairefilm ‘ Paula en Mariette ’ gerealiseerd door Jean Averals en Willy Verhasselt . Hier werden 73,3 punten gescoord. De toeristische filmopname ‘’ Een knettergekke stad ’, een realisatie van Jean Averals scoorde in taal 73 punten en belande op de 3de plaats in deze competitie. De volledige lijst van de deelnemers en hun behaalde score kan u terugvinden door een bezoekje te brengen aan de webstek van onze Nielse video- en filmclub ‘ Mulimedia’97’.
HistoryKort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 27 januari 2009
11de Clubwedstrijd - Videoclub Multimedia’97
NewsHet 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Gemeente Niel...
Niel EchoFilmvoorstelling over diverse onderwerpen Actueel telt deze Nielse video- en filmclub, die lid is van de Cultuurraad Niel, een 57-tal ingeschreven leden. Voor deze clubwedstrijd hadden 20 clubleden zich ingeschre- ven. In totaal werden 23 videofilms van diverse onder- werpen zoals: toerisme, documentaire, natuur, familie en diverse andere genres, geprojecteerd aan de jury- leden René Van Vaerenbergh , René Meesters en Werner Van Den Bulck . De competitie ging van start om klokslag 14 uur en liep tot laat in de avond. Rond 17 uur konden de aanwezigen enkele uren op adem komen en genieten van een koud buffet. Vanaf 19 uur werd het filmprogramma voortgezet tot even na 21 uur, waarna de deliberatie door de juryleden plaatsvond.
Zaterdagnamiddag 17 januari 2009 hield de Nielse videoclub ‘ Multiamedia’97 ’ haar ‘ 11de clubwedstrijd ’ in haar clublokaal, in de gemeentelijke basisschool in de Vredestraat. Deze clubwedstrijd geeft aan de leden de gelegen-heid om hun kunnen en creativiteit, gerealiseerd met hun videocamera, te toetsen aan het oordeel van onafhan-kelijke juryleden [ Verneem meer over deze video- en filmclub... ].
SprokkelsFotoreportages over het reilen en zeilen in de