History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeNext
22ste Trofee Veldrijden GvA – Nieuwelingen en de Juniors
Home
Back
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Dinsdag 11 november 2008 vond de ‘ 22ste Trofee Veldrijden ’ plaats ingericht door de ‘ Gazet van Antwerpen ’ in samenwerking met het gemeentelijke feestcomité . Na de veldrit van de allerjongsten (jeugdinitiatie), kwamen nu de ‘ juniors ’ en de ’ nieuwelingen ’ aan bod. Sportcompetitie als voorloper voor de veldrijders ‘beloften’ en de ‘elite’ van deze veldrit.
Kort overzicht van dit sportevenement in beeld
Een selectie van enkele momentopnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 36 foto’s opgenomen tijdens dit inter-nationale sportgebeuren. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kunt u ontdekken door de ‘ rode knop ’ van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 15 november 2008
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Aan de startlijn de nieuwelingen en de juniors Omstreeks 11u50 hadden zich aan de startlijn, in de Ridder Berthoutlaan, 62 deelnemers verzameld om aan deze be- faamde en gekende jaarlijkse ‘Internationale Jaarmarkt- cross Niel’ deel te nemen. Om klokslag 12 uur werd het startschot gegeven en konden 30 deelnemende nieuwe- lingen, op het ongeveer drie kilometerlange parcours, met elkaar wedijveren. Bijna onmiddellijk daarna was het aan de beurt aan de 30 deelnemende juniors om te ploe- teren in de Nielse modder.
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Een erepodium voor de winnaars De prestatie geleverd door de deelnemers is noemens- waardig en men kan hen allen kampioenen noemen. Maar zoals in elke competitie worden maar enkel de eersten die de aankomstlijn overschrijden gelauwerd. Voor de ‘ nieuwelingen ’ kwam als eerste over de aankomstlijn: Mike De Bie (Begijnendijk). De tweede plaats ging naar de Nederlander Jeroen Meijers en de derde werd de Fransman Dylan Kowalski . De eerste plaats voor de ‘ juniors ’ ging naar Karel Hnik uit Tsjechië. Matthias Bossuyt werd tweede en Zico Waeytens kon als derde het erepodium beklimmen om gelauwerd te worden.