History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeVIP-receptie als afsluiter Jaarmarktcross Niel 2008
Home
Back
Next
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Nadat de toprenners van de 2de manche van de ‘ 22ste Trofee Veldrijden van de GvA ’ op het erepodium gelauwerd werden, had het gemeentelijke feestcomité op dinsdagavond 11 november 2008 een ' VIP-receptie ' georganiseerd. Deze vond plaats in de ‘ VIP lounge ’ in het scholencomplex in de Schuttershofstraat te Niel.
Kort overzicht van deze VIP-receptie in beeld
Een selectie van enkele geselecteerde moment-opnamen kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 36 foto’s opgenomen tijdens deze VIP-receptie. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kan u tevens ontdekken door de ‘ rode knop ’ in het midden van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 15 november 2008
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Even ontspannen met een natje en een droogje Een gepaste gelegenheid waarbij de genodigden in een ontspannen sfeer even konden napraten over het top- evenement veldrijden dat juist kwam plaats kwam te vinden. Na een korte toespraak van Luc Van Linden , burgemeester van Niel, werd de receptie officieel voor geopend verklaard. Deze gezellige sfeer werd natuurlijk benadrukt met een natje en een droogje. Tegelijkertijd konden de aanwezigen eveneens op een ‘flatscreen’ de heruitzending bekijken van de rechtstreekse Tv-uit- zending opgenomen door Sporza . Bij de genodigden waren niet enkel sponsors aanwezig, maar ook talrijke notabelen waaronder Vlaams minister-president Kris Peeters , provinciegouverneur Cathy Berx en bestendig afgevaardigde voor de provincie Antwerpen, Koen Helsen . Ter plaatse bemerkte men ook de aanwezigheid van ereprovinciegouverneur Camille Paulus , een fervente wielerfanaat. De gelegenheid om ter plaatse een kort interview van hem op te nemen. Interview dat u kunt beluisteren in de onderstaande videomontage.
Meer informatie
Wenst u meer te vernemen over het gemeentelijke ' Feestcomité Niel ' en over haar georganiseerde activiteiten, dan kunt u steeds terecht bij de secretaris, Hilde Vercammen , administratief adres: Gemeentehuis, Dorpsstraat 26 te 2845 Niel – Tel. 03-451.11.21 – Fax: 03-458.78.31 Email: hilde.vercammen@niel.be – Webstek: www.nielcyclocross.be.