History News Linken Niel Echo HomeHome
Back
Next
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Kort overzicht van deze damesreünie in beeld
Meer informatie
Een selectie van enkele sfeerbeelden opge-nomen tijdens deze Nielse klasgenoten, kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 16 foto’s in terug. Klik op onderstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage et ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (videofilmpje) kunt u ontdekken door de ‘ rode knop ’ van nevenstaand televisie-schermpje aan te klikken.
Wenst u meer te vernemen over deze Nielse kranige damesgroepering, dan kunt u steeds contact opnemen met de voorzitter van deze, Maria Brits , Matteottistraat 34 te 2845 Niel – Tel. 03-888.30.64 .
De gelegenheid om hun 80-jarige verjaardag te vieren Vijftien jaar geleden organiseerden deze Nielse kranige dames voor het eerst een dergelijke reünie. Sindsdien voorziet deze vrouwenvereniging elk jaar in de maand februari een bijeenkomst. Er werd zelfs een bestuur voor deze jaarlijkse reünie gevormd met als voorzitter Maria Brits en Paula Lamot als secretaris. Dit jaar moest de samenkomst er wel wat feestelijker uitzien. Inderdaad, dit jaar vieren deze dames allemaal hun tachtigste verjaardag. De beste gelegenheid om dit te vieren met een heus banket en elkaar eens in de bloe- mentjes te zetten. Zelfs de pers werd op hun reünie uitgenodigd om deze feestelijkheid in woord en beeld te brengen. Tijdens het feestmaal werden tal van plezierige herinneringen uit hun jeugdjaren opgehaald. “Een dag om eens te zondigen en om niet om op onze ‘lijn’ te denken”, ver-duidelijkt de voorzitter Maria Brits, die nog steeds rad van tong is.
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Schoolvriendinnen van het schooljaar 1935-1936 van de gemeentelijke lagere school, Centrum van Niel, bliezen op donderdag 5 februari 2009 verzamelen in ‘ Bistro-Café De Paddock ’, dorpsstraat 9 te Niel.
Bijna tachtig jaar geleden... een tijd om nooit te vergeten
Overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 6 februari 2009
Sprokkels