NewsEen selectie van enkele momentopnamen kan u ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 33 foto’s genomen voor en tijdens hun vertrek naar Neeroeteren. Klik op nevenstaand icoontje ( FotoNiel ) om deze fotoreportage te ontdekken.
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Zaterdagmorgen 2 augustus 2008 verzamelden zich voor het lokaal van de ‘ Meisjeschiro Niel ’, zich de kleinsten om voor een week op ‘ kleintjeskamp ’ te vertrekken naar Neeroeteren, een dorp in de Belgische provincie Limburg.
HomeBack
Sprokkels Niel EchoDertig meisjes van (6 tot 12 jaar) verzamelden zich, met hun familieleden voor hun Chirolokaal in de Emiel Dewittstraat in Niel. Gepakt en gezakt gereed om voor een achttal dagen te vertrekken naar hun jaarlijks kamp. Na een korte introductie van hun teamleiders en afscheid van hun familieleden genomen, stapten onze jonge reizigers in de bus die hun naar hun bestemming zou vervoeren voor een onvergetelijke ervaring tijdens hun Chirokamp.
Next
Wenst u meer te vernemen over deze Nielse jeugdbeweging en haar activiteiten, neem dan gerust contact op met de ‘ Meisjeschiro Niel ’, Emiel Dewittstraat 30B te 2845 Niel E-mail: meisjeschiro.niel@jeugdnetwerk.be Webstek: www.meisjeschironiel.moonfruit.com.
LinkenVertrek naar hun kampplaats in Neeroeteren
Copyright 2008 - ADT-SYSTEMS
Home
Meer informatie
Overzicht in woord en beeld - Perscommuniqué van 14 augustus 2008
Meisjeschiro Niel gaan op 'kleintjeskamp'
HistoryKort overzicht van dit vertrek in beeld