History News Linken Niel Echo Sprokkels HomeVrijdag de dertiende... Afrekenen met energiegriezels Uiteraard is het aangeraden, voor deze die bijgelovig zijn, die dag beter niet onder de ladders te lopen en om zeker zwarte katten te vermijden. Wel een dag om onnodig energieverbruik te verspillen. Door attent te zijn aan deze oproep van de Vlaamse overheid kunnen wij een ‘win-win’ operatie doen zonder in te boeten aan com- fort. Enerzijds een winoperatie voor het milieu en te- gelijkertijd is het ook winstgevend voor onze geld- beugel [ Verneem meer... ].
Kort overzicht over deze Nielse ‘dikke-truiendag’
Gemeentepersoneel Niel geeft voorbeeld
Back
Next
Copyright 2009 - ADT-SYSTEMS
Ons contacteren | Disclaimer | Gastenboek | Gratis nieuwsbrief | Mapsite
Fotoreportages over het reilen en zeilen in de
Gemeente Niel...
Het 'Bijouke aan de Rupel' in de kijker!
Vrijdag 13 februari 2009 vond de vijfde editie plaats van de ‘ dikke-truiendag ’ georganiseerd door de Vlaamse overheid . Uiteraard zoals de vorige jaren heeft het gemeentepersoneel van Niel ook deze maal aan deze oproep gevolg gegeven en het voorbeeld gegeven.
Een selectie van enkele sfeerbeelden opge-nomen tijdens ons bezoekje aan het ge-meentehuis en gemeentemagazijn in Niel, kunt u zoals steeds ontdekken in ons fotoalbum. U vindt er 18 foto’s in terug. Klik op onder-staand icoontje ( FotoNiel ) om deze foto-reportage te ontdekken. Een dynamische weergave van deze fotoreportage (video-filmpje) kunt u ontdekken door de ‘ rode knop ’ van nevenstaand televisieschermpje aan te klikken.
Kort overzicht in woord en beeld – Perscommuniqué van 14 februari 2009
Even geduld tijdens het opladen van het video-filmpje
Wenst u meer te vernemen over milieutips of over geplande activiteiten in dit verband, kunt u steeds contact opnemen met milieuambtenaar Lieve Janssens , administratief adres; Volkenbondstraat 78 te 2845 – Niel Tel. 03-888.34.64 of 03-451.11.65 - Email: lieve-janssens@telenet.be Webstek: www.niel.be.
Meer informatie
Speciale dag voor het gemeentepersoneel Onder impuls van Els Verelst , schepen voor milieu in Niel, nam ook dit jaar het geheel van de Nielse ge- meentepersoneel deel aan deze ‘dikke-truiendag’. Het wagenpark bleef gesloten en enkel de fiets werd die dag gebruikt. Enkel in noodgevallen zou men een auto gebruiken. De scholen, met inclusief de gemeentelijke bibliotheek werden ook uitgenodigd om deel te nemen en er werd hun een brochure doorgemaild in verband met het besparen van energie [ Lees meer... ].
Home